fbpx

Besplatan vebinar za studente Pravnog fakulteta 08.05.2021.

Kategorija: Vebinari

Besplatan vebinar za studente Pravnog fakulteta 08.05.2021.

Besplatan vebinar za studente Pravnog fakulteta sa temom:

Komunikacija – Kraljica svih veština

Vebinar je namenjen studentima Pravnog fakulteta. Na vebinaru ćemo promovisati početak saradnje studentske organizacije MAAT i Škole za razvoj poslovnih veština – Ivana Micić. Domaćin vebinara je Ivana Micić, vrhunski profesionalac u oblasti prodaje sa iskustvom od preko 20 godina. Njene reference govore same za sebe. Organizovala je i sprovela preko 100 radionica sa više od 1.000 polaznika.

Prisustvom na vebinaru studenti stiču pravo na popuste od 5-10% na sve treninge u organizaciji Škole za razvoj poslovnih veština – Ivana Micić.

Kome je namenjen vebinar Komunikacija - Kraljica svih veština

Ako za neki trening možemo reći da je univerzalan i potreban ama baš svakom kako bi kroz život išao lakše onda je to trening veštine asertivne komunikacije.

Studenti koji ne uspevaju da se izbore sa profesorima, deca koja sa roditeljima ne pronalaze zajednički jezik, početnici u poslu kojima nedostaje samopouzdanje.

Svako od nas ko želi da kvalitet svog ličnog, poslovnog ili porodičnog života podigne na viši nivo je idealan kandidat za trening veština asertivne komunikacije na programu “Komunikacija – Kraljica poslovnih veština”.

Kako se prijaviti na vebinar

Prijave su obavezne a vrše se preko Google forme. Sam besplatan vebinar počinje 08.05.2021. u 18 časova na Google Meet platformi i planirano je da traje oko 60 minuta. Nakon prijave Vam šaljemo pozivnicu putem maila i Google Kalendara, preko čega ćete se i moći prijaviti na besplatan vebinar Komunikacija – Kraljica svih veština.

Podelite