fbpx

Biznis forum 2023

Biznis forum 2023

Preduzmi više

Najveće okupljanje privrednika regiona

Privredni forum Moj naslednik 2022 • Ivana Micić Škola za razvoj poslovnih veština

O FORUMU

Preduzmi više

Po četvrti put, Leskovac postaje epicentar najvećeg okupljanja privrednika regiona. Čekamo vas 19. oktobra 2023. na prestižnom Biznis forumu 2023.

Zašto da preduzmete više?
• Pitajte Evropsku Banku za obnovu i razvoj EBRD sve što vas zanima o otvorenim pozivima za finansiranje;
• Pronadjite nove investitore ili poslovne partnere u zemljama regiona u saradnji sa BNI i Slovenačkim poslovnim klubom;
• Saznajte kako outsoursovati proizvodne procese ili pronaći zaposlene sa deficitarnim zanimanjima;
• Povežite se sa 300 učesnika foruma razmenom vizit karti u našoj aplikaciji;
• U istom danu uživajte u promociji luksuznih brendova automobila na platou ispred kongresnog centra;
• Unapredite preduzetničke potencijale uz besplatnu edukaciju "Wallbreakers" u organizaciji ATRIA group.

PANELISTI

Praktična iskustva uspešnih preduzetnika

Čekamo vas 19. oktobra 2023. godine u prelepom Event centru Groš Plaza, Hotelu Beograd u Leskovcu.
Cena kotizacije za Standard paket iznosi 11,500 dinara.

Aleksandra Miladinović

Aleksandra Miladinović

Evropska banka za obnovu i razoj

Aleksandra Miladinović ima preko 15 godina profesionalnog iskustva sa fokusom na razvoj i rast MSP kroz savetovanje, podršku lokalnoj ekonomiji u bliskoj saradnji sa različitim donatorima i zainteresovanim stranama.

Ivanka Novaković

Ivanka Novaković

Delta Holding

Ivanka Novaković je direktor ljudskih resursa u kompaniji Delta Holding. Karijeru je pre 23 godine započela u Coca-Cola sistemu kao pionir u oblasti razvoja ljudskih resursa u Srbiji, a nastavila je kao direktor ljudskih resursa takođe u internacionalnom okruženju. Nakon toga se odlučuje za konsultantsku karijeru u oblasti organizacionog razvoja, razvoja liderstva i upravljanja promenama.

Peđa Jovanović

Peđa Jovanović

Atria Group

Pedja Jovanović je senior partner u kompaniji Atria Group. Peđa je mentor, trener i kouč sa bogatim međunarodnim iskustvom. Kao trener i kouč Peđa radi sa kompanijama i pojedincima širom sveta (Srbija, Češka, Portugal, Nemačka, Poljska, Indija, Singapur, Brazil, Katar, Austrija, Bugarska). Oblasti njegove ekspertize su: koučing, NLP, razvoj liderstva, efektivna komunikacija, prodaja i prezentacijske veštine.

Nevena Stanisavljević

Nevena Stanisavljević

HR World

Nevena je osnivačica HR World organizacije i Serbian HR Community. U prošlosti je bila direktorka, onda je postala preduzetnica, zatim trener i biznis kouč, a danas bi volela da razmišlja o sebi kao lideru. Voli ideje i njihovo oživljavanje. Tim tragom, sa svojim timom, pokrenula je desetine projekata koji trajno menjaju HR, ali i biznis scenu.

Goran Veljković

Goran Veljković

Manpower Group

ManpowerGroup je vodeća svetska kompanija sa sedištem u Milvokiju, država Viskonsin koja pruža sveoubhvatna HR rešenja i uspešno posluje preko 70 godina. Prateći najbolje globalne prakse, prilagodili smo HR rešenja za regionalno tržište i osnovali klaster za južnu, istočnu i centralnu Evropu sa ciljem da se dodatno pozicioniramo kao najpouzdaniji HR partner našim klijentima.

Vladimir Vanja Cerović

Vladimir Vanja Cerović

BNI Business Network International Serbia

Zovem se Vladimir Cerović. Završio sam Političke nauke -smer međunarodni odnosi. Direktor sam firme BNI Srbija,kao i ambasador organizacije Internations,koje posluje u 420 gradova sveta. Ponosan vlasnik svoje preduzetničke firme već 6 godina. Spoljni konsultant za EBRD program ABS kao podrška mikro i malim preduzećima. Predsednik sam Alumni organizacije Beogradske otvorene škole i član Upravnog odbora.

Danijela Fišakov

Danijela Fišakov

Slovenački poslovni klub

Danijela Fišakov, predsednica, Slovenački poslovni klub Beograd Poslednjih deset godina uspešno vodi Slovenački poslovni klub u Beogradu. Za to vreme je Slovenački poslovni klub postao savremena organizacija sa proaktivnim i živim delovanjem, organizacija koja se po brojnosti, efikasnosti i efektivnosti svrstava u sam vrh slovenačkih poslovnih klubova u svetu i, istovremeno, među najbrojnije i najuspešnije strane poslovne asocijacije u Srbiji.

Nikola Obradović • Panelista • Privredni forum Moj naslednik 2022

Nikola Obradović

Bridgewater Labs

Nagrađen za „Najboljeg mladog menadžera u Srbiji“ za 2017. godinu, odgovoran je za vođenje, definisanje i isporuku visokokvalitetnih tehnoloških projekata i proizvoda od nule. Nikola je posvećen tome da vizija kompanije dosledno odražava stavljanje klijenata na prvo mesto pružanjem rešenja koja prevazilaze ono što se očekuje.

Tamara Jovanović

Tamara Jovanović

Profesionalni kouč ICF ACC

Na poziciji izvršnog direktora u porodičnoj kompaniji čiji je osnivač zajedno sa suprugom, a u kojoj je imala priliku da čestvuje u dinamičnom i intenzivnom razvoju: od dvoje do preko 250 zaposlenih, promene poslovnog modela (od distribucije elektronskih komponenti do pružanja proizvodnih usluga u elektronici (EMS)), brzog rasta, M&A transakcije i konačnog izlaska iz
biznisa.

Prof. Dr. Radmilo Janković

Prof. dr. Radmilo Janković

Direktor klinike za anesteziologiju

Radmilo Janković je profesor anesteziologije i urgentne medicine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu. Direktor klinike za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu terapiju. Aktuelni predsednik Srpskog udruženja anesteziologa i intenzivista i sekretar Evropskog društva za anesteziologiju i intenzivnu terapiju.

Dragan Kukić

Dragan Kukić

Infostud

Dragan Kukić je šef razvoja digitalnog poslovanja najpoznatije grupe portala za zapošljavanje u Srbiji – Poslovi Infostud koja efikasno povezuje kandidate i kompanije i pomaže im u procesu zapošljavanja i građenja karijere. U proteklih 15 godina, Dragan je posvećen kreiranju i ispunjenju vizije Infostuda ostavljajući svoj lični pečat u svakoj fazi razvitka Infostuda, od startapa sa 7 ljudi pa do renomirane kompanije od preko 100 zaposlenih.

Đorđe Petrović • Panelista • Privredni forum Moj naslednik 2022

Đorđe Petrović

Company Connected, Ja, preduzetnik

Đorđe Petrović, osnivač serijala Ja,preduzetnik. Vlasnik holandske konsultantske kuće Companies Connected, izvršni direktor Holandsko-Srpske Privredne Asocijacije (HSPA) i konsultant na projektima Evropske banke za obnovu i razvoj. U poslednje dve godine smo prisutni sa firmom Companies Connected Consulting na tržištu Srbije.

Dubravka Bjekić

Dubravka Bjekić

Osnivač i direktor PaySpot

Dubravka Bjekić je osnivač i direktor PaySpot platne institucije, majka dvoje dece. Karijeru iz bankarskom sektora, koju je krasila zaslužena, sigurna, dobro plaćena i prestižna pozicija, zamenila je ulaskom u uvek turbulente i zahtevne preduzetničke vode.

Predrag Marković

Predrag Marković

MPS INTEGRATION

Predrag Marković je Project Manager u kompaniji MPS Integration. Predrag ima višegodišnje iskustvo u HSE, HR i proizvodnim procesima u internacionalnim i domaćim kompanijama.

Jelena Milentijević

Jelena Milentijević

DIGITAL PLUS

Jelena Milentijević je osnivač i direktor agencije za digitalni marketing Digital Plus, koja posluje od 2018. godine. Oblasti njene ekspertize su marketinške strategije, upravljanje sadržajem i Facebook advertajzing, a posebna grana kojom se bavi duže od deset godina je medicinski marketing.

PANELI

Ulažem u budućnost

Osam panel diskusija.
Petnaest odličnih panelista.

Sajam automobila u centru grada!

Ljubitelji automobila, sa zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete sajmu gde će prestižni automobilski
brendovi predstaviti svoje najnovije modele i tehnologije. Ne propustite priliku da se upoznate
s aktuelnim trendovima i uživate u druženju sa stručnjacima i drugim entuzijastima.

Sajam automobila • Biznis forum 2023

Prijatelji foruma

PRIJAVA

Biznis forum 2023

Ne propustite priliku da budete deo ovogodišnjeg Biznis Foruma 2023. Pridružite nam se 19. oktobra u Event centru Groš Plaza u Leskovcu. Otkrijte tajne uspeha, umrežite se i napredujte u poslovanju! Cena kotizacije za učestovanje na forumu iznosi 11.500 dinara.