fbpx

Programi na zahtev

  Project Description

  Trajanje:

  u zavisnosti od dogovorenih tema i dinamike rada

  Individualne sesija:

  isključivo individualne sesije 1 na 1 sa Ivanom u trajanju od 45 minuta

  Prednosti programa

  individualno podešene teme u odnosu na Vaše potrebe

  Programi na zahtev | Ivana Micić - Škola za razvoj poslovnih veština

  Šta sadrže Programi na zahtev

  Programi na zahtev su specifičan splet programa koji se sastavljaju na osnovu prethodnih analiza i upoznavanja sa Vašim karakterom, potencijalima i željama, a nakon razgovora sa stručnim licem.

  Kako nema dve iste osobe, ne postoje ni isti Programi na zahtev. Prednost leži u mogućnosti da se oblikuje pravi kompleks programskih tema, koje odgovaraju Vašim individualnim potrebama i mogućnostima.

  Programi na zahtev se izvode isključivo 1 na 1, pošto im je cilj da maksimalno angažuju sve Vaše potencijale i izvuku iz Vas maksimalne rezultate. U svakom trenutku pratimoVaš napredak i u skladu sa time predlažemo dalje korake i aktivnosti.

  Kome su namenjeni Programi na zahtev

  Pogrami na zahtev su namenjen svima koji žele da u najkraćem roku postignu najveći napredak u svom razvoju.

  Bez obzira na to da li ste na početku svog školovanja, u toku istog ili ste već završili svoje akademsko školovanje, uvek postoji prostora za dalji napredak. Programi na zahtev Vam omogućuju da popunite praznine u svom obrazovanju, prepoznate slabosti koje Vas koče i zajedno sa uputstvima dobijenim od stručnih lica, popločate svoj put razvoja i uspeha.

  Teme od kojih se sastavljaju Programi na zahtev

  Teme koje mogu da obuhvate Programi na zahtev su sve teme koje se obrađuju na ostalim programima Škole za razvoj poslovnih veština – Ivana Micić: Kako do dobrog posla, Profesionalno samopouzdanje, Profesionalna orijentacija, Poslovna kultura i ponašanje, Sve u životu je prodaja, Komunikacija, Veštine prezentovanja i Moj privatni biznis.

  Prava kombinacija ovih programa se dobija nakon analize trenutnog stanja i uočavanja najslabijih karika u Vašem portfoliju znanja i veština.

  Kako će Vam pomoći Programi na zahtev

  Dobićete najadekvatniji set tema koje trebate da savladate;

  Sve teme prolazite 1 na 1 sa mentorom;

  Pratite svoj tempo napredovanja;

  Ubrzavate svoj napredak na najviši mogući nivo.

  Cena i prijava na program

  Zatražite Brošuru sa kratkim opisima svih programa i cenama. Poslaćemo Vam pdf dokument sa aktivnim linkovima ka programima. Ukoliko ste već odabrali Program prijavite se popunjavanjem kontakt forme i u najkraćem roku ćemo Vam se javiti.


  Preporuke

  Pročitajte šta su naši polaznici i poslovni partneri rekli o nama

  Naš požrtvovan rad i istrajnost, kao i profesionalan pristup radu i vera da se u svakome krije nešto više su nam doneli preporuke od naših polaznika i poslovnih partnera. Pročitajte ih.