fbpx

Sve u životu je prodaja

Project Description

Trajanje:

3 modula

mesec dana, svake srede od 18h

6h efektivnog rada

Individualan rad:

mogućnost individualnog rada 1 na 1 sa Ivanom

Prednost programa:

primeri iz prakse, učimo na tuđim greškama

Sve u životu je prodaja | Ivana Micić - Škola za razvoj poslovnih veština

Sadržaj programa "Sve u životu je prodaja"

Sve u životu je prodaja. Prodajemo svoje znanje koje smo mukotrpno sticali na fakultetu ili u školi. Prodajemo veštine. Prodajemo svoje vreme – jedini neobnovljivi resurs koji imamo u  životu. Prodajemo proizvod, uslugu ili ideju potencijalnom kupcu.

Onaj ko nauči da vlada prodajom ovladao je izvrsnošću. Razmislite. Sve oko vas je prodaja. Sve što želite da postignete u dnevnim aktivnostima u osnovi ima prodaju. Čak i kada sa porodicom dogovarate realizaciju Vaše želje ili ideje.

Šta kupac kupuje?

Osećaj koji stvarate dok razgovarate sa njim. Kupac kupuje ostvarenje svojih želja, potreba, ambicija i rešenje svojih problema.

Da li se veštine prodaje uče?

APSOLUTNO Da!

Kome je namenjen program "Sve u životu je prodaja"

Početnici ste u prodajnim aktivnostima i imate pritisak ostvarenja zadatog budžeta? Ne uspevate da zakažete sastanak ili Vaše ponude budu bačene u kantu?

15 godina u prodaji naučilo me kako da stepen uspešnosti prodaje podignem na viši nivo. Shvatila sam da tajna leži u posebnosti. Potreban je drugačiji pristup kako bismo se izdvojili u masi istih prodavaca koji koriste iste prevaziđene fore i fazone.

Sve u životu je prodaja i moramo biti drugačiji u prodaji! Kreativni i inovativni!

Ali kako?

Tema programa "Sve u životu je prodaja"

  • Sve što niste znali o prodaji a niste imali koga da pitate

Šta možete očekivati od programa "Sve u životu je prodaja"

Na programu „Sve u životu je prodaja“ podeliću sa Vama iskustvo koje sam stekla stvarajući jake konecije u prodajnoj mreži Srbije kao i iskustvo u vođenju prodajnih timova. Ono nešto malo što čini veliku razliku u prodajnom pristupu omogućilo mi je da 8 godina za redom sa svojim timom prebacujem zadate budžete za 30-50% godišnje. I uvek kada su mislili da smo dosegli maksimum, mi smo probijali granice i postavljali nove standarde. 2020 godina obeležena kao godina izolacije zbog Kovid krize meni je donela udvostručen portfolio. Sve što smo radili 18 punih godina, duplirali smo za nepunih 9 meseci.

Ako želite da sa lakoćom stvarate svoj portfolio kupaca kojima ćete vremenom postati „Partner prvog izbora“ i prodavac od poverenja program „Sve u životu je prodaja“ je baš za Vas. Naučite konkretne tehnike prodaje i veštine kojima ćete sa lakoćom savladavati sve faze jednog prodajnog sastanka.

Cena i prijava na program

Zatražite Brošuru sa kratkim opisima svih programa i cenama. Poslaćemo Vam pdf dokument sa aktivnim linkovima ka programima. Ukoliko ste već odabrali Program prijavite se popunjavanjem kontakt forme i u najkraćem roku ćemo Vam se javiti.


Preporuke

Pročitajte šta su naši polaznici rekli o nama

Naš požrtvovan rad i istrajnost, kao i profesionalan pristup radu i vera da se u svakome krije nešto više su nam doneli preporuke od naših polaznika i poslovnih partnera. Pročitajte ih.