fbpx

Profesionalno samopouzdanje

  Project Description

  Trajanje:

  3 modula

  mesec dana, svake srede od 18h

  6h efektivnog rada

  Individualan rad:

  mogućnost individualnog rada 1 na 1 sa Ivanom

  Online program

  Mogućnost obavljanja programa putem digitalnih video konferencija

  Profesionalno samopouzdanje - razvoj poslovnih veština | Ivana Micić

  Sadržaj programa "Profesionalno samopouzdanje i sigurnost"

  Profesionalno samopouzdanje je opravdano verovanje u sopstvenu sposobnost da dobro obavljamo svoj posao. Profesionalno samopouzdanje je i naše verovanje da naše mišljenje ima težinu, da smo kompetentni da damo savet kada je to potrebno. Naše samopouzdanje ogleda se i u situacijama kada je potrebno doneti odluku ili preduzeti brzu i efikasnu akciju. Složićete se da nije lako uvek biti samopozdan, pogotovu ako smo po prirodi dosta samokritični. Ako smo odrastali u porodicama koje nisu negovale rad na samopouzdanju, podršci i pohvali, spadamo u kategoriju onih kojima znatno teže ide napredovanje u karijeri.

  S druge strane, osobe sa samopouzdanjem imaju veće šanse za uspeh, cenjeniji su u društvu i kolektivu u kome rade, poštovani su i zarađuju više.

  Šta je samopouzdanje?

  Samopouzdanje je razumevanje i vera u svoje sposobnosti i mišljenje, sposobnost da vrednujete sebe bez obzira na nesavršenosti koje svako od nas ima.

  Kako se jača profesionalno samopouzdanje?

  Poslednjih godina stalno slušamo o važnosti fokusa na lični razvoj. Kao socijalna bića takodje ulažemo dosta truda i u svoj profesionalni napredak ( na poslu, u školi, fakultetu..). Neretko se dešava da previdimo ulogu koju lični razvoj može imati u našem uspehu. Brzina promena koja se dešava u svetu navodi nas na kontinuirani rad na sebi, na onome što je „unutra“ u istoj meri kao i na onome što je “spolja“.

  Lični razvoj ili profesionalno samopouzdanje?

  Lični razvoj je proces samopoboljšanja u kome postajemo bolja i naprednija verzija sebe. To najčešće podrazumeva rad na sebi u delu pozitivnog razmišljanja, zdravih i kvalitetnih navika i misli, odvajanje vremena za zdravlje, odmor, san i vežbanje, kao neke od koraka koji nam pomažu da budemo sigurniji i efikasniji u privatnom i poslovnom životu.

  Sa druge strane, profesionalni razvoj je proces razvoja znanja i veština koji direktno utiču na vašu karijeru i ostvarivanje postavljenih ciljeva.  U koliko pohađate obuke, kurseve ili jednostavno proširujete znanje u oblastima koji se odnose na Vaše radno mesto, Vi onda poboljšavate svoje profesionalne izglede i reputaciju.

  Koje su navike uspešnih ljudi?

  Koje od tih navika želite da razvijete kod sebe?

  Želite li da imate profesionalno samopouzdanje koje će od vas načiniti autentičnog lidera ili želite da u svojoj karijeri uvek budete u senci svojih šefova?

  Kome je namenjen program "Profesionalno samopouzdanje i sigurnost"

  Svi mladi ljudi, studenti, đaci ili početnici u poslu susreću se sa izazovima vezanim za profesionalno samopouzdanje. Senior menadžeri koji iz nekog razloga imaju poteškoća sa napredovanjem u kompaniji u kojoj rade na ovom programu mogu savladati uspon uz korporacijske lestvice. Svaka osoba koja nema dovoljno vere u sebe pronaći će motivaciju da iskaže svoje prave potencijale.

  Teme programa "Profesionalno samopouzdanje i sigurnost"

  • Kako da pronađem ono najbolje u meni
  • Jačamo veru u sebe
  • Profesionalno samopouzdanje
  • Moje snage i slabosti
  • Kako da postavim ciljeve za napredovanje
  • Korporativne lestvice

  Šta možete očekivati od programa "Profesionalno samopouzdanje i sigurnost"

  Verujem da možemo probuditi autentične lidere u svakom.

  Bićete spremni da se borite za vrednosti u koje verujete i samopouzdano hodate lestvicama hijararhijskog napredovanja. Probudićete svoje najbolje potencijale i pridobiti poverenje ključnih donosioca odluka u sistemu u kome radite. Postaćete svesni svojih snaga i povratiti ključni resurs za zadovoljstvo i profesionalni rast – SAMOPOUZDANJE.

  Cena i prijava na program

  Zatražite Brošuru sa kratkim opisima svih programa i cenama. Poslaćemo Vam pdf dokument sa aktivnim linkovima ka programima. Ukoliko ste već odabrali Program prijavite se popunjavanjem kontakt forme i u najkraćem roku ćemo Vam se javiti.


  Preporuke

  Pročitajte šta su naši polaznici rekli o nama

  Naš požrtvovan rad i istrajnost, kao i profesionalan pristup radu i vera da se u svakome krije nešto više su nam doneli preporuke od naših polaznika i poslovnih partnera. Pročitajte ih.