fbpx

Komunikacija

Project Description

Trajanje:

3 modula

mesec dana, svake srede od 18h

6h efektivnog rada

Individualan rad:

mogućnost individualnog rada 1 na 1 sa Ivanom

Komunikacija:

Kraljica poslovnih veština

Komunikacija | Ivana Micić - Škola za razvoj poslovnih veština

Sadržaj programa "Komunikacija - Kraljica poslovnih veština"

Šta razlikuje uspešnog pojedinca od mase drugih?

Komunikacija. Dvosmerna komunikacija. Verbalna i neverbalna komunikacija. Kraljica svih veština. Veština bez koje nema napredovanja.

Mnogi su mišljenja da se sa veštinom efektne komunikacije rađaš. Netačno! Sposobnost da rečima menjate svet oko sebe, ostvarujete moć, širite harizmu i vršite uticaj se uči. Kojim god poslom da se bavite i šta god da želite da postignete u životu bez komunikacionih veština ne možete pregovarati, uveravati, napredovati.

Svaka kompanija je drugačija. Ali ono zajedničko za sve je način na koji se u njima komunicira. Utisak koji drugi stiču o nama zavisi takođe od stila našeg prezentovanja i kominiciranja.

Male tajne efektne komunikacije sažela sam u program „Komunikacija – Kraljica poslovnih veština“. Godinama sam jačinu svog tima gradila na temeljima moćne asertivne komunikacije. Zato smo uspevali da svake godine prebacimo zadate ciljeve za barem 50%. Klijenti su nas prepoznavali po harizmi, pozitivnoj energiji , entuzijazmu i postali smo prepoznatljivi kao tim koji pobeđuje. A sve pobede i zlatne medalje dugujemo kvalitetnim komunikacionim veštinama.

Zbog jedne reči čoveka često smatraju mudrim, a zbog jedne reči često ga smatraju glupim. Zaista moramo dobro paziti što govorimo, kojim tonom se obraćamo, kakva nam je boja glasa, izraz lica.

Način na koji se nekom obraćamo, stil pisanja meila, aktivno slušanje i moć pitanja, snažni odgovori, uticaj na sagovornika, sve je to KOMUNIKACIJA.

Odala sam Vam samo deo tajne šta možete naučiti na programu „Komunikacija – Kraljica poslovnih veština“. Moć koju ćete steći kroz samopouzdano komuniciranje na ovom programu ćete osetiti ako savladate tehnike asertivne komunikacije koje prolazimo kroz vežbe.

Kome je namenjen program "Komunikacija - Kraljica poslovnih veština"

Ako za neki trening možemo reći da je univerzalan i potreban ama baš svakom kako bi kroz život išao lakše onda je to trening veštine asertivne komunikacije.

Studenti koji ne uspevaju da se izbore sa profesorima, deca koja sa roditeljima ne pronalaze zajednički jezik, početnici u poslu kojima nedostaje samopouzdanje.

Svako od nas ko želi da kvalitet svog ličnog, poslovnog ili porodičnog života podigne na viši nivo je idealan kandidat za trening veština asertivne komunikacije na programu „Komunikacija – Kraljica poslovnih veština“.

U čemu Vam može pomoći program "Komunikacija - Kraljica poslovnih veština"

U svemu. Komunikacija je začin u svakoj sferi života. Veštine komunikacije se nalaze u vrhu liste veština koje poslodavci traže i cene kod svojih zaposlenih. Ne postoji posao za koji nisu potrebne veštine komunikacije.  U privatnom životu nam pomažu da napravimo harmoniju u partnerskim i porodičnim odnosima.

Cena i prijava na program

Zatražite Brošuru sa kratkim opisima svih programa i cenama. Poslaćemo Vam pdf dokument sa aktivnim linkovima ka programima. Ukoliko ste već odabrali Program prijavite se popunjavanjem kontakt forme i u najkraćem roku ćemo Vam se javiti.


Preporuke

Pročitajte šta su naši polaznici rekli o nama

Naš požrtvovan rad i istrajnost, kao i profesionalan pristup radu i vera da se u svakome krije nešto više su nam doneli preporuke od naših polaznika i poslovnih partnera. Pročitajte ih.