fbpx

Poslovna kultura i ponašanje

  Project Description

  Trajanje:

  3 modula

  mesec dana, svake srede od 18h

  6h efektivnog rada

  Individualan rad:

  mogućnost individualnog rada 1 na 1 sa Ivanom

  Online program

  Mogućnost obavljanja programa putem digitalnih video konferencija

  Poslovna kultura i ponašanje | Ivana Micić - Škola poslovnih veština

  Sadržaj programa "Poslovna kultura i ponašanje"

  Program poslovna kultura i poslovno ponašanje – „Moj prvi dan na poslu“

  Program Poslovna kultura i ponašanje sam kreirala vođena sećanjem na to koliko je meni bilo teško kada sam počela da radim. Bilo mi je potrebno more saveta. Imala sam hiljadu zašto ali nikog da mi pokaže kako. Umeće snalaženja u hijararhijskim i korporativnim sistemima se na žalost ne uči na ni jednom fakultetu. Po završetku studija nisam imala predstavu da postoji još nešto važno za radni odnos izvan definicija racia likvidnosti i profitabilnosti, stope prinosa kapitala, teorije rizika i sličnih teorema naučenih na fakultetu. Tada sam verovala da su mi stečena znanja siguran put do uspeha i da tačno znam kako će moj karijerni razvoj da izgleda.

  Ambiciozna i sa visokim samopouzdanjem saplela sam se na prvu stepenicu. Očekivanja da sve znam i razumem raspršila su se u trenutku. Jer, ono čemu me niko nije naučio su nevidljiva pravila koja vladaju, „nemušti“ jezik kojim se govori a koji ni malo nisam razumela, hiljadu malih zagonetki nepročitanih „izmedju redova“  a ponajmanje sam shvatala da nije dovoljno da samo dobro radiš svoj posao.

  E tako je nastala ova obuka. Verovatno bi se trebala zvati „Sve što ste imali da pitate o razvoju karijere a niste imali koga“.

  Ako imate tremu zbog prvog radnog dana na poslu i more pitanja koja Vas muče, Poslovna kultura i ponašanje je pravi izbog za Vas. Bilo da je ovo Vaše prvo zaposlenje i nemate iskustva, ili ste radili u drugačijim kompanijama i menjate posao. Ako imate nedoumice kako da ostavite dobar prvi utisak i izbegnete greške koje ste pravili ranije, na ovoj obuci ćete pronaći sve odgovore koje ću sa Vama podeliti iz prakse.

  Skoro 20 godina rada u privredi, 9 godina u rukovođenju, 7 godina u programima za podršku mladima je prava riznica realnih prikaza situacija iz prakse.

  Pitajte sve što Vas zanima!

  Kome je namenjen program "Poslovna kultura i ponašanje"

  Program Poslovna kultura i ponašanje pruža podršku svima koji žele da izbegnu početničke greške. Prvi koraci koje pravimo u razvoju svoje karijere su i prvi utisci koje poslodavci i kolege stiču o nama. Za izgradnju našeg ličnog brenda i rejtinga, kao i za mogućnost bržeg napredovanja jako je važno da pokažemo da, osim akademskog nivoa znanja i obrazovanja, posedujemo i očekivane veštine.

  Osnovnoškolski sistem se jako malo bavi prilagođavanjem obrazovnih programa realnim potrebama poslodavaca. Često se dešava da studenti sa visokim prosekom na fakultetu jako dugo tragaju za poslom, završe na manje plaćenim pozicijama ili na birou Nacionalne službe za zapošljavanje.

  Šta razlikuje studente istog fakulteta, sličnog proseka ocena u brzini pronalaženja posla?

  Na osnovu kojih kriterijuma poslodavci biraju kandidate za kvalitetne pozicije?

  Poslovna kultura i ponašanje otkriva odgovore na sva gore navedena pitanja i priprema kandidate za ulazak u realan svet rada na velika vrata.

  Čak i kada pronađete posao, to nije sigurica i da ćete ga zadržati.

  Teme programa "Poslovna kultura i ponašanje"

  Sve o početnim koracima u karijeri što želite da pitate na nemate koga:

  • Mail komunikacija
  • Veština usmene komunikacije
  • Telefoniranje
  • Rad u timu

  Cena i prijava na program

  Zatražite Brošuru sa kratkim opisima svih programa i cenama. Poslaćemo Vam pdf dokument sa aktivnim linkovima ka programima. Ukoliko ste već odabrali Program prijavite se popunjavanjem kontakt forme i u najkraćem roku ćemo Vam se javiti.


  Preporuke

  Pročitajte šta su naši polaznici rekli o nama

  Naš požrtvovan rad i istrajnost, kao i profesionalan pristup radu i vera da se u svakome krije nešto više su nam doneli preporuke od naših polaznika i poslovnih partnera. Pročitajte ih.