fbpx

Kako do dobrog posla

  Project Description

  Trajanje:

  3 modula

  mesec dana, svake subote od 11h

  6h efektivnog rada

  Individualna sesija:

  individualna sesija 1 na 1 sa Ivanom u trajanju od 45 minuta

  Gost

  Predavač iz HR sektora

  Kako do dobrog posla | Ivana Micić - Škola za razvoj poslovnih veština

  Sadržaj programa "Kako do dobrog posla"

  MOJA BIOGAFIJA (CV)

  Koliko naših potencijala i mogućnosti ostaje nevidljivo za poslodavce? Šta je potrebno napisati u poslovnoj biografiji kako bi se ona izdvojila iz mase istih?

  Užurbani tempo koji nam nosi današnjica zahteva od nas da razvijamo odredjene setove znanja, vešetina, stavova i kompetencija kako bismo postali tražen resurs na tržištu rada. Od kvaliteta našeg CV-ja i motivacionog pisma zavisi i naša uspešnost u pronalaženju posla.

  Zadatak programa „Kako do dobrog posla“ je da kod polaznika razvije svest o ličnim prednostima koje mogu prikazati u svojoj poslovnoj biografiji, kao i o segmentima ličnog razvoja koji mogu biti kvalitetniji i bolji.

  MOTIVACIONO PISMO

  Nije uvek neophodno ni traženo u oglasima za posao, ali se motivaciono pismo toplo preporučuje. Mesto na kome možete izraziti svu svoju energiju, kreativnost, inovativnost i činjenicu da ste baš Vi osoba za taj posao zove se motivaciono pismo. Kao kada čitate zanimljiv članak koji Vas vuče da ga pročitate do kraja i iz njega naučite nešto novo.

  RAZGOVOR ZA POSAO

  Još samo jedan korak Vas deli od ostvarenja Vaših ciljeva- intervju za posao. Kako pokazati potencijalnom poslodavcu da ste baš Vi kvalifikovani za tu poziciju? Kako na razgovoru za posao videti i da li je poslodavac baš onakav kakav Vi želite da bude?

  Priprema za intervju za posao je ključna! Ne postoje laka i teška pitanja koje razgovor za zaposlenje ima kao svoje šablone. Postoje samo kandidati koji su spremni da rade na sebi i zgrabe svoju priliku dobrom pripremom i oni koji veruju da im je samo sreća dovoljna. Za koju god delatnost da konkurišete, svaki poslodavac se ponaša drugačije u procesu selekcije kandidata i zapošljavanja.

  Kome je namenjen program "Kako do dobrog posla"

  Program “Kako do dobrog posla” namenjen je svima koji žele da pronađu dobro plaćen i stimulativan posao koji ih ispunjava. Dosta je bilo priča kako da kandidati postanu dobri za poslodavce. Hajde da zajedno napravimo unapređenu verziju sebe i postanemo resurs cenjen i tražen na tržištu rada oko koga će se poslodavci sami boriti. Dobra poslovna biografija, kvaliteno motivaciono pismo i iznad svega struktuirana priprema za razgovor za posao su put do uspeha koji ovaj program obuhvata.

  Teme programa "Kako do dobrog posla"

  • Kako izgleda CV koji osvaja poslodavce i ima svoju težinu
  • Motivaciono pismo
  • Moj lični pečat pri apliciranju za posao
  • Ko je moj idealni poslodavac
  • Priprema za razgovor za posao

  On line Obuke se odvijaju putem digitalnih platformi u manjim grupama od maksimalno 10 polaznika.

  Šta možete očekivati od programa "Kako do dobrog posla"

  Idealan primerak poslovne biografije čak i ako nemate radnog iskustva.

  Motivaciono pismo koje otvara vrata poslovnog uspeha biće spremno za apliciranje

  Spremni za razgovor za posao sa jasnim smernicama kako da oduševite one koji rade intervju

  Apliciranje za konkretan posao sa povećnim samopouzdanjem, stavom i pozitivnom energijom

  Cena i prijava na program

  Zatražite Brošuru sa kratkim opisima svih programa i cenama. Poslaćemo Vam pdf dokument sa aktivnim linkovima ka programima. Ukoliko ste već odabrali Program prijavite se popunjavanjem kontakt forme i u najkraćem roku ćemo Vam se javiti.


  Preporuke

  Pročitajte šta su naši polaznici rekli o nama

  Naš požrtvovan rad i istrajnost, kao i profesionalan pristup radu i vera da se u svakome krije nešto više su nam doneli preporuke od naših polaznika i poslovnih partnera. Pročitajte ih.